När Viktor drog mot fotbollsträningen, packade jag in William i vagnen och tog en lång promenad. Det var nästan helt vindstilla och jag blev alldeles varm i ansiktet, solen får så gärna stanna här nu. William satt och gäspade hela vägen, men kämpade allt han kunde för att inte somna förrän vi hade landat i soffan hemma. Medan han sov passade jag på att lyssna ikapp på mina poddar och vila lite.

Viktor kom hem ifrån träningen och strax därpå åkte vi ut och handlade det som vi fattades till middagen. William tvärvägra burkmaten, men åt med god aptit från våra tallrikar. Vi har nästan på fått börja om med att introducera mat eftersom han inte ville ha något annat än bröstet när han var sjuk och allt oftare nu ratar han burkmaten efter ett par skedar. Antar att det blir mycket plockmat hädanefter!

Jag lyckades förresten komma fram till varför skrivaren plötsligt strejkar. Någonstans i bakhuvudet dök det upp att jag nyligen uppdaterade datorn (som jag också hade bekymmer med) och började söka efter nya drivrutiner till skrivaren. Dock var det ett dött spår, efter en stunds letande hittade jag att min skrivare inte längre stöds av datorns nya uppdatering. Min skrivare går alltså inte längre att använda till min dator, suck!

Det skulle såklart gå att installera den till Viktors dator, men det skulle bli extra mycket jobb att skriva ut mina fotografier om jag först måste föra över dem till hans dator. Det blir helt enkelt att leta efter en ny skrivare (och hoppas på att datorn inte ger upp).

Gillar

Kommentarer

FruStjärnfeldt
,
Suck, så trist när de inte bara kan funka.. 👎🏼 har viktor börjat spela fotboll nu också? finns de något han inte gör 😂nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
Det är inte så mycket innebandy längre, så nu är det lite hockey, fotboll och när han kan klämma in det, rep med bandet 🤣 anser mig vara gräsänka ibland 🙈nouw.com/jonnasofieh
alicelundberg
,
Viiiiilken sötis!!!😍nouw.com/alicelundberg
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229