Det känns som att det var en stund sedan jag visade något ur min bullet journal och nu har jag faktiskt haft små stunder över där jag har kunnat sitta med den.

Första bilden är över mitt ”a year in pixels” uppslag. Det är första gången jag har lyckats hålla igång en tracker så länge, även om jag ibland har fått fylla i dagar efteråt. Känns som den gör sitt jobb, jag blir liksom uppmanad till att reflektera över hur dagen. Oftast väger det bra över det dåliga när man funderat en stund.

Andra bilden är en matplanering. Vi har verkligen kommit ur gängorna när det gäller veckohandling och det tar så mycket energi och kostar onödigt mycket pengar att småhandla hela tiden. Detta är inspirerat av en bild jag såg på instagram (hittar tyvärr inte den igen) och den med skarpa ögon ser kanske att det är Toy Story tema!

Bamse är en nyfunnen favorit här hemma och var det absolut bästa jag visste när jag var liten. Så givetvis ville jag föreviga honom på något sätt i min bullet journal.

En kväll innan Viktor gick på semester så satt jag och knåpade ihop den här sidan. Vi blir lätt hemmasittande och irriterade på varandra om vi upplever att vi inte har något att göra. Så denna sida kanske kan råda bot på det, där jag skrivit upp mängder av förslag, både större utflykter och mindre aktiviteter.

Sista uppslaget kommer ifrån min julbujo. Ja, ni läste rätt! Jag har redan börjat fundera på julklappar och måste såklart skriva upp dem redan nu, så jag inte glömmer bort dem! Känns viktigare än någonsin att ha koll på inköpen i år, då vi firar Gabriels första födelsedag på juldagen. Det ska såklart vara en tydlig skillnad på julklapparna och på födelsedagspresenterna.

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
,
Så himla kul grej!! Skulle verkligen vilja ha en sådan bara för att testa om det är min grej. Din är ju så fin!! <3nouw.com/elinelmersson
jonnasofieh
,
Det är bara att köra, ta ett block du redan har hemma så du inte lägger dyra pengar på böcker som bara blir liggande sen. Tack så mycket ❤️nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229