Det blev inte fler inlägg igår, men vi var helt slut när vi kom hem strax efter 14.20. Viktor hann inte heller vara hemma i många minuter innan han skulle iväg igen, så det var jag och barnen som tog en väldigt lugn eftermiddag och kväll sen.

Hur var det?

Vi var framme strax innan öppning, men trots det fick man komma in i foajén redan innan. Där fick vi våra biljetter scannade och en klisterlapp till barnen där man kunde skriva namn och nummer om de nu skulle komma bort. Man fick även en stämpel, så man kunde gå ut och komma tillbaka om man behövde det. Där fanns möjlighet att hänga av sig jackor och väskor mot avgift, men eftersom att vi hade vagnen med oss så lastade vi i den.

När sedan dörrarna öppnades, var det första man möttes av en vagnparkering och bärselar man kunde få låna. Därefter var där montrar med alla möjliga utställare med allt du någonsin kan komma att behöva till barn. Barnvagnar, bilbarnstolar, kläder, blöjor, olika bärdon och ja, ni förstår vad jag menar. Där fanns även barnmorskor, BVC personal, simskolor, förskolor och en och annan park eller barnaktivitet. Överallt fanns där personal som var snabba på att komma och svara på frågor eller hjälpa till.

I en del fanns ett aktivitetsområde för barn med hoppborg, möjlighet att bygga drakar och måla bland annat. I närheten av detta låg även scenen där det hölls flera uppträden och föreläsningar och även ett litet café där man kunde ladda batterierna.

Vad tyckte vi då?

Jag var som sagt väldigt taggad när vi kom iväg. Så som alltid när vi kommer till sådana här ställen går vi först ett varv för att få en uppfattning och kolla av om där är något som fångar vårt intresse. Det var väldigt lätt att ta sig fram, då dem särskilt byggt upp mässan för att du bekvämt ska kunna ta dig runt med barnvagn.

Vi slogs lite av att det kändes ganska mycket mindre än vad vi först trott. Men man får ha i åtanke att det var premiär för mässan i Malmö och att man måste testa intresset först.

Efter första varvet sprang vi på barnmorskan jag hade när vi väntade William och sen kändes det som att vi hängde med henne i stort sett hela vår tid där, haha! Men hon är lätt en av de bästa människorna jag vet, så vad gör det. Var snarare en stor bonus.

Vi fick fikat lite, tittat på mängder av grejer och shoppat lite. Vi hade målet att vara kvar till vi hade sett Mamma Mu och Kråkans minishow och det gick alldeles galant! Sammanfattat var vi mycket nöjda, både med mässan i sig och det vi fick handlat hem. Barnen uppförde sig väldigt bra, även om William hade knäck i öronen under vissa perioder.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229