Solen skiner, det är varmt, Gabriel och Viktor sover i soffan och jag ska inom kort springa över till förskolan och hämta vår tvååring. Han som varit superduktig hos tandläkaren imorse, trots en stökig natt. Efter en förhoppningsvis smidigt hämtning så ska vi packa in oss i bilen, hämta paket och dra iväg hem till mina föräldrar.

Dels så fyllde min syster år i onsdags och sedan ska Viktor jobba eftermiddag och jag orkar bara inte vara hemma. Har skrivit tidigare att William är inne i en period där han testar att få sin vilja igenom och efter två dagar där jag själv har fått stå i alla utbrott och bråk, så vill jag inte mer. Tålamodet är sedan länge slut, särskilt eftersom ungen knappt sover heller och jag känner att jag behöver lite back up. Något som är svårt när man själv hemma.

"This too shall pass". Jag vet ju egentligen att han inte är den som är bråkig och slåss, men det är så svårt att komma ihåg det när man för 800 gången tillrättavisar för samma sak. Så min förhoppning är att det blir lite mindre kämpigt när vi hänger hos mormor och morfar i eftermiddag. Bara solen gör att man både blir piggare och gladare!

Håll utkik här i eftermiddag, det kommer bilder på tårtan/kakan jag gjort åt min syster och jag måste säga att jag är galet nöjd för en gångs skull!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229