Sweden Rock projektet

Lite hastigast har jag visat tyll i alla dess färger på min instagram story och sen inte nämt så mycket mer om det. Det har nämligen varit projektet jag har jobbat på inför Sweden Rock.

Vad har tyll då med en rockfestival att göra, kan man då undra. För er som har hängt med här inne ett tag och kanske till och med känner mig och sambon personligen, vet att vart år åker Viktor iväg med ett stort gäng på Sweden Rock. Vart år startar planeringen för kommande festival i bilen på väg hem ifrån campingen och det blir bara större och större.

För att liva upp det hela, händer det att dem kör tema. Detta års tema är inget mindre än Disney-prinsessor.

Då min älskade sambo, på fullaste allvar trodde att han skulle få låna min balklänning att flänga runt i på festivalområdet och jag smått undrade om han hade tappat det helt, så blev det en kompromiss.

Jag har nu suttit och klippt och knutit inte mindre än 7 tyllkjolar (9 om man räknar med minikjolarna jag gjorde och gav till förskolan) och ska göra en till. Dessa ska få följa med till Sweden Rock och rädda eventuella garderober för festivalarnas respektive. Det tog mindre tid än vad jag trodde och jag räknade inte alls med att vara färdig så här tidigt. Men visst blev de fina?

Så, om ni skulle se ett glatt gäng killar springandes runt i tyllkjolar i all världens färger på Sweden Rock. Då är det förmodligen jag som har gjort dem.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Så fina färger! Älskar att han trodde att han skulle få ha din balklänning 🤣nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Förstår inte för mitt liv varför min balklänning ska bli straffad för att han ska på festival 😅nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229