Bättre ett sent inlägg än inget alls, eller hur? Jag vaknade redan vid 03.00 första gången och var så stopp i näsan och hade så öm hals att jag inte kunde somna om. Efter att ha varit vaken en stund och letat rätt på både halstabletter och nässpray, gick jag och lade mig igen och fick strax sällskap av William.

Har känt mig fortsatt slö och trött hela dagen, men strax innan 11.00 drog jag och William hem till mina föräldrar så han skulle få busa av sig lite. Precis som sist vi var iväg, så ville han absolut inte vila efter lunchen. Något som resulterade i lite gnäll, men inget som inte var hanterbart eller höll i sig. Dock kunde dagen ha slutat i katastrof, då när William skulle hjälpa till med kaffet som han alltid gör, lyckades dra med sig hela kaffemaskinen och det varma kaffet. Tur i oturen så verkade han inte blivit bränd av kaffet han fick på sig, men han var ordentligt upprörd en bra stund efter. Nu ikväll har han inte ens ett märke och det är bara tröjan han hade på sig som skvallrar om vad som hänt.

Under eftermiddagen tog vi på oss skorna och gick ut mot lekplatsen. Men vi hann inte många meter innan William började leta efter grannkatten som alltid hänger runt precis utanför och satte sig demonstrativt ner på marken för att invänta katten. Med lite lockande kom vi tillslut iväg till lekplatsen och busade runt där en stund. På vägen tillbaka hittade vi katten och William fick äntligen lov att klappa lite och när vi sedan kom in och hade fått lite smoothie i magen, somnade han gott i min famn.

Jag oroade mig att han inte skulle komma i säng nu ikväll när det faktiskt är förskola imorgon, men efter knappt 20 minuter somnade han så gott och jag har kunnat mysa upp mig i soffan innan jag också lägger mig.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Men usch! Mitt mamma hjärta skulle hoppat ur bröstet 😣 tur det gick bra och han inte fick några brändskador!! Låter som ni fick en toppen dag trots olyckan som inträffa! KRAM FINA! 🌸💗nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Det går på bara ett par sekunder, så vi hade sådan tur att han inte brände sig! Annars hade vi en bra dag 💕nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229