Nu lämnar vi en något tuff helg bakom oss. Viktor har varit iväg på jobb och inte mindre än två innebandymatcher. William har blivit förkyld, vägrat allt vad sömn heter, samtidigt som han har kommit in i en sväng där han testar oss otroligt mycket. Gabriel har på sitt håll varit ledsen och krävt mycket närhet.

Lägg till ett par stökiga nätter och ni har en något trött mamma med kortare stubin än önskvärt.

Men idag är det en ny dag och en ny härlig vecka där vi ska hinna med en hel del! Redan imorgon firar Viktor och hans bror födelsedag, så idag ska det ordnas med lite godsaker enligt önskemål. På torsdag har vi pratat om att åka på påskjippo och till helgen skulle där vara aktiviteter i stan, där bland annat Pettson och Findus skulle göra ett framträdande. Där mellan ska såklart förskolan och andra vardagsbestyr hinnas med.

Bilderna är ifrån torsdagen efter det hade varit påskfest på förskolan. När jag lämnade tvååringen den morgonen var han så arg, men när jag sedan kom och hämtade igen var det en glad liten påskkärring som var så brutalt stolt över påskpysslet han fick med sig hem.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Men älsklingen så söt han är! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
malinellinor
,
Nämen, hur söt påskkärring får man lov att vara 😍💕nouw.com/malinellinor
jonnasofieh
,
Söta du 😘❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229