Det tog lång tid innan jag kom till ro att sova igår och jag har vid eftertanke inte sovit särskilt bra. William stökade en del i natt också. Där är just nu så mycket som pågår i hans lilla kropp så att ens försöka komma på vad det skulle vara som störde honom känns svårt.

Viktor tog lämningen imorse och det märks att William har svårt för "uppehållen" från förskolan som blir över helgen. Han blir så ledsen och blir ledsen länge i början av veckan, sen blir det kortare för var dag. Sen börjar det om efter helgen igen. Det känns ändå som ett bra beslut att han går kortare stunder varje dag, jag vågar knappt tänka på hur han hade hanterat färre och längre dagar just nu, katastroflämningar var morgon?

Idag väntar ett besök hos barnmorskan och vi ska mäta magen för första gången är det tänkt. Det ska bli ganska spännande att jämföra med den förra graviditeten då jag är ganska mycket större än sist, haha. Sen är det alltid mysigt att få lyssna på det lilla rusande hjärtat som döljer sig där inne.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Åh vad spännande med ett besök hos bm idag. Hoppas det går bra! 😍 nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Det gick så bra så! Alla värden och mått var precis som de skulle, fick alltså ingen snabbförklaring varför jag känner mig som en zombie 😅nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
jonnasofieh
,
Alltid mysigt att lyssna på bebis 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229