Sonen sover och sambon har satt sig i bilen mot Malmö för att åka till läkaren. Himlen är klarblå och solen strålar med löften om en fantastisk dag att vara utomhus. Det står få saker på schemat idag, så jag hoppas vi hinner vara ute massor!

Börjar misstänka att William är i den tredje utvecklingsfasen. Han blir allt mer medveten om vart han flaxar med både armar och ben, och kan styra dem något hackigt. Han har alltid haft en stark nacke, men kan nu ligga ännu längre stunder på mage och lyfta huvudet högre. Han har också börjat svinga med benen när han ligger på mage och har ett par gånger fått sån fart att han nästan tippat över. Att sitta är väldigt spännande och något säger mig att han kommer vara tidig på att kunna sitta själv (jag och mina syskon har varit snabba på att sitta själva).

Magknipet som vi länge har kämpat med är nästan som bortblåst. Skriken beror nu oftast på trötthet eller missnöje och dem är heller inte så många. Han skiner upp som en sol när man pratar med honom eller studerar fundersamt. Vår lilla kille är inte många dagar ifrån tre månaders märket och vi gläds med honom för var dags nya upptäckter och framsteg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229