Tired monday

Måndag igen. Det är märkligt hur fort tiden ändå går fast man är vaken nätterna igenom och det känns som tiden står stilla. Är det inte sjukdomar, så är det mardrömmar eller växtvärk som håller oss vakna under dygnets mörka timmar.

William var i alla fall så pass pigg igår att jag kunde med gott samvete släppa iväg honom till förskolan imorse. Jag gick en sväng med barnvagnen efter lämningen i blåsten lyssnandes på en ny bok som jag all redan gillar - How to be a victorian, heter den om någon är intresserad.

Vi har inte alldeles för mycket planerat den här veckan, mer än att det är avslutning på äventyrsdansen och till helgen ska vi iväg och se Bamse sång och dans föreställning.

Annars vill vi som vanligt hinna med att göra små mini utflykter så som till biblioteket eller bara lekplatserna i närområdet. Känner att jag vill vara ute en hel del trots att vädret kanske inte är särskilt kul. Men att det kanske blir bättre lek och lättare att undvika bråk just nu när barnen har en tendens att klättra ovan på varandra.


Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Alltså mums vilka bullar!nouw.com/celinelundqvists
jonnasofieh
jonnasofieh,
Tack! Dem blev så goda!nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229