Sakta men säkert har Gabriel fått börja smaka på annat än bröstmjölk. Främst blir det vad vi sitter och äter, men nu har det även blivit lite gröt, vatten och någon pure.

Än så länge har han inte varit så mycket mer än väldigt skeptisk mot vad han har fått smaka på. Men han är helt klar intresserad. Vi tar det som sagt väldigt långsamt för att det inte ska bli en chock för magen.

Jag fick ett tips att gå med i Ellas Kitchens klubb och att man då skulle få lite hemskickat när det började närma sig för bebis att provsmaka. Sagt och gjort, efter ett par veckor så trillade de ner ett stort lila kuvert i brevlådan.

Det innehöll en värdecheck, en liten haklapp, en reflex och en karta över "matresan" tillsammans med ett välkomstbrev. Haklappen kommer vara perfekt att ha i väskan när man är på språng och är man som jag och aldrig tröttnar på information om bebisar och bebismat så är kartan rolig läsning.

Gillar

Kommentarer

lenakronvald
,
Vilket bra tips! Detta har jag helt missat. Ska gå med nu med detsamma! 😊nouw.com/lenakronvald
jonnasofieh
,
Ja jag hade ingen aning förrän det var någon i gravidgruppen jag är med i som tipsade. Så himla bra!nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229