Idag var det någon som bestämde sig för att göra morgon redan 05.15 och nej, det var inte jag. Det fanns inget i världen som hade kunnat övertala 1,5-åringen att ligga kvar i sängen, så det var bara att stiga upp. Han måste ha varit hungrig, då inom timmen efter vi gått ur sängen hade han hunnit sluka en smoothie med fruktris, en hel banan, en macka med leverpastej och bröt ihop helt när mamman försökte neka honom ytterligare en smoothie.

För att distrahera honom lite, drog vi snabbt på kläderna och gav oss ut strax efter 08.30. Det var isande kallt i vinden och jag som inte har en jacka som går att stänga om magen längre, gick och huttrade medan sonen nöjt promenerade vart han än fick lust.

Det blev ingen längre stund ute, då tröttheten började göra sig påmind hos William och vi vände hem igen. Hela förmiddagen har sedan gått åt till att rodda mellan utbrott och hålla William vaken, så att vi inte blir helt fel i rutinerna. Efter att ha mutat med lite flingor i soffan framför en av favoritfilmerna, så fick han hjälpa till med att förbereda lunchen. När det sedan äntligen var dags för vilan efter maten tog det inte många minuter innan han somnade.

I eftermiddag blir det att åka på lite ärenden och andra måsten.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229