Varning för gnälligt inlägg

Det blev inte så mycket som en blund för mig inatt. Efter en lång nattning av lilleman satt jag en stund i soffan och kände hur tröttheten långsamt kommer över mig. Det räcker att jag bestämmer mig för att jag också ska gå och lägga mig, så börjar William stöka runt inne i sin säng. Han fick komma över en stund i vår säng, somnade om och tillbaka i sin säng igen. Innan Viktor kommer hem strax efter 22, så har vi gjort den proceduren 3 gånger.

William vaknade 2 gånger till och blev ledsen, men då hjälpte Viktor till. Sedan har han snurrat runt i vår säng och när William kommit till ro, så har Viktor börjat och så har det varit hela natten. Vid 3 tiden tänkte jag ge upp och gå ut i soffan, men så fort jag har passerat sovrumsdörren sätter sig William upp (utan att ens ha öppnat ögonen) och vrålar "mamma! MAMMA!".

Kort sagt kan man säga att jag är väldigt trött idag och jag är så tacksam att Viktor börjar jobba natt idag, så att han kan hjälpa till med dagens bestyr.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Usch! vilken natt! hoppas det blir en lugn dag för dig och att du får sova bättre inatt! Kramar på dig!! 💗🌸nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229