Sedan jag hämtade William från förskolan så har jag verkligen fått känna på att jag lever. Han har testat sin mammas tålamod till max och det har minst sagt blivit lite sura miner från oss båda.

Det tog nära en timme att få ner honom till vilan och när jag sedan skulle väcka honom så ville han absolut sova vidare. Haha!

Samtidigt så är Gabriel inne i en lite orolig period där han helst vill ligga vid bröstet hela tiden. Något som har resulterat i många kräkningar och ännu fler ombyten. Säkert något utvecklingssteg som spökar, men för det mesta är han en väldigt glad bebis. Framför allt på morgonen, strax efter man har gått upp ur sängen, så charmar han brallorna av en med många stora leenden och glada tjut.

Gillar

Kommentarer

thelisalarsson
,
Haha lever vi samma liv eller? Typ samma här hemma. Espen har även fått för sig att anvönda ordet ”måste” till ALLT. ”Jag MÅSTE använda ipaden”. Gah blir tokig😂nouw.com/thelisalarsson
jonnasofieh
,
Haha men så kul! Samma stadie i livet åtminstone 😋 William kör ju den att han bryter ihop när han får exakt det han har bett om alldeles precis 😅nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229