När jag och mina syskon var små, så stickade min mormor i mängder. Jag tror att alla vi barn (och våra kusiner också?) fick vars ett sett med kläder som bebis och jag vet att jag en period hade en gul och en röd Bamse tröja som hon stickat.

Men även som tonåring hade jag ett tag en poncho som mormor också stickat i ett flerfärgat garn som var så fin.

I omgångar har jag varit uppe på vinden hemma hos mamma och pappa, där jag då bland annat letat efter just de stickade Bamse tröjorna. Den som är minst i storlek bör passa William i höst och det hade betytt mycket för både mig och min mormor om de kom till användning igen. Särskilt eftersom att William fått upp ögonen för Bamse nyligen.

Men än har jag inte hittat dem. Trots att det känns som att jag har letat överallt så har jag hittat andra bebis och barnkläder, men inte det jag faktiskt letat efter.

Att be min mormor att sticka upp nya, blir svårt. Då hon ser illa nu. Så jag tänkte, hur svårt kan det vara?

Har tidigare testat att sticka, men tålamodet fanns nog inte där och jag gav upp lika snabbt som jag börjat. Men nu, med hjälp av en kortare youtube video så gick det faktiskt väldigt bra. Nu kan jag åtminstone räta maskor och det är väl en ganska bra början?

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Men vad roligt! Grym du är <3nouw.com/malinhardstahl
jonnasofieh
,
Tack fina du 😊❤️nouw.com/jonnasofieh
evelinarou
,
Vad roligt! Jag gillade att sticka förut, men nu har jag glömt bort hur man gör haha...! <3 nouw.com/evelinarou
jonnasofieh
,
Haha, kommer säkert in i det igen snabbt om du ger det en chans 😊💕nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229