Sedan sista uppdateringen har vi hunnit med att på föräldragrupp, som för övrigt verkar himla bra, Fridas prins har gjort entré (in och gratta henne här!) och jag har provbakat inför dopet.

Det här med att fota för att få en bild till dopinbjudan har varit lite svårare än tänkt, mest för att William inta har varit så sugen att ställa upp på bild och tyckt att hans mamma har varit väldigt tråkig med alla sina påhitt! Dessutom så håller han stenhårt fast vid att sömn endast är något man ägnar sig åt under nattetid och därför vägrat att somna under dygnets ljusa timmar (utvecklingsfas?!). Somnar han så har man fått kämpa i ett par timmar och ska endast ligga i famnen. Vi är åtminstone något utvilade ifrån nätterna och det är alltid något!

Men under de senaste dagarna har han imponerat på oss ett flertal gånger genom att sova kortare stunder (ca 20 minuter) i sin egen säng, ligga i egen säng och prata med oss och mjukdjuren, suttit själv i soffan och babysittern längre stunder och tittat på oss när vi fånar oss eller pysslar med något annat (givetvis sitter han inte ensam i soffan). 

Samtidigt som det känns läskigt är det himla häftigt att se nya utvecklingssteg för var dag som går. Tiden går så snabbt! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229