Tandsprickning och bebismusik

Helgen har dragit förbi i en väldig fart och december står snart inför dörren. Vi har pyntat och städat en del samtidigt som vi har försökt roa vår minsta kärlek som har producerat två framtänder över helgen. Räddningen har varit några avsnitt av Greta Gris och tandborsten eller annat gott att tugga på som kittlar skönt mot tandköttet.

Vi håller tummarna för att magproblemen som vi har upplevt de sista veckorna, minskar nu när tänderna har tittat fram. Det har varit väldigt stressande att ha en obekväm bebis med liten/ingen matlust.

Nu har vi några spännande dagar framför oss. Vi ska besöka två förskolor (när blev han så stor?) för att bilda bättre uppfattning om vart vi att William ska spendera sina dagarna någonstans. Jag ska försöka hinna skriva ner några frågar jag vill ha svar på innan det är dags att åka iväg. På plats lyckas jag på något vis alltid glömma bort vad det var jag undra.

Sedan på onsdag är det dags för bebis musik på konserthuset ihop med Amanda och Holly, förhoppningsvis Nathalie och Owen också. Jag och Amanda gjorde premiär där förra veckan och tyckte det var så mysigt. Barnen fick chansen att leka med andra samtidigt som musiker från Helsingborgs symfoniorkester spelade ett stycke klassisk musik. Så himla härligt! Tråkigt dock att vi upptäckte detta just i slutklämmen (de startar upp igen nästa år), men då får vi utnyttja den till fullo!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229