Idag blev det inte många inlägg, men så blir det ibland. Jag som hade tänkt att jag och William skulle hinna ut en stund under förmiddagen, fastnade i lek och telefonsamtal och innan vi visste ordet av var det dags för lunch och vila. Därefter åkte vi och hälsade på hos Viktors morföräldrar, något som har dröjt alldeles för länge sen sist.

En något långsam dag, men det har passat mig utmärkt, då natten varit stökig och det känns som att jag varit mer vaken än sovande. Jag och Nathalie skickar dagligen klagomeddelanden till varandra om hur mycket den här tandsprickningsperioden, som båda våra barn tycks ha landat i samtidigt, påverkar barnen. Tur att man har någon att gnälla till, som är i samma sits.

Annars så har jag njutit till fullo över att det har varit så pass mycket svalare idag, både inne och ute, så att jag har kunnat mysa med både tända ljus och stickad tröja.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
usch för tandsprickning på dem små liven!! låter ändån som ni haft en super bra dag med inte allt för mycket inplanerat 🌸 håller med dig till fullo kring att det är så skönt med lite svalare nu, känns som man kan andas och leva som gravid på ett helt annat sätt nu! haha 😄nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Bara det att man inte är full av svett så fort man gör minsta rörelse, tycket jag är en stor bonus! Haha!nouw.com/jonnasofieh
johnssons
,
dumma tänder❤️nouw.com/johnssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229