Det är en väldigt tung vecka vi har gått igenom och livet har mer eller mindre stått stilla helt ett par dagar. Allt har varit väldigt ovisst och är fortfarande det till en viss del, det är inte riktigt klart när eller vad nästa steg kommer vara. Jag vill inte säga alldeles för mycket, det är jag inte riktigt bekväm med att dela med mig av. Men vi, jag, Viktor, William och bebis mår bra.

Ut över allt det här, så har vardagen ändå flutit på, om så något långsammare än vanligt. William har hängt på förskolan och har nu vid ett par lämningar börjat leka direkt och kunde knappast bry sig mindre om att mamma var där. Fram tills det att mamman ska säga hejdå, då kommer det ett par tårar. Men jag hinner knappt lämna kapprummet innan han är i full lek igen. Jag är så tacksam att han är så trygg där och pedagogerna är helt fantastiska!

Något som är nytt för denna vecka är att vi tränar på att få William att sova i eget rum. I måndags flyttade vi in hans säng i rummet där Viktors tidigare stått och Williams leksaker sakta håller på att ta över. Mörkläggningsgardiner har hängts upp och vi har möblerat om lite för att allt ska få bättre plats. Hitintills har det gått väldigt bra, vilan efter förskolan funkar perfekt. Nätterna har varit lite oroliga, men det tar såklart en stund att lära sig att sova på ett nytt ställe. Men han verkar sova mycket bättre och blir inte störd av att jag exempelvis kommer och lägger mig. Fast än att jag har behövt gå upp och hämta honom var natt, så har han ändå somnat om på sekunden han har landat i vår säng.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
skönt att allt är okej med er trotts att där är något tungt som tynger ner dig/er! Kramar på er och hoppas ni får en fin fredag fina du! ❤️❤️nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Tack fina du ❤️nouw.com/jonnasofieh
Valentina
Valentina,
❤️
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229