Efter många om och men lyckades vi ta oss ut en stund efter lunch. William var inte jätteintresserad av att vara på lekplatsen och det kanske inte är så konstigt. Gabriel som annars somnar som en stock så fort vagnen kommer i rullning, bestämde sig för att prova på något nytt och vara vrålarg.

Att ha en mamma som något stressat står med ett lillfinger ner i munnen på lillebror och gungar vagnen medan svettdropparna bildades i pannan, kanske inte är det mest roliga sällskapet på lekplatsen.

Vi var i alla fall ute i drygt en timme och hängde sedan en stund på balkongen. När pappan kom hem blev det lite härlig fika.

Jag kom förresten över en träningskurs igår som inte riktigt kunde släppa. Det slutade med att både jag och mamma skrev upp oss och redan imorgon drar första passet igång! Det är ledd hemmaträning och var pass ska vara cirka 30 minuter, något som känns helt överkomligt och som en bra start nu när jag vill komma igång igen.

Gillar

Kommentarer

lyckligtjej84
,
Så Oscar Jöback är Peters man nouw.com/lyckligtjej84
jonnasofieh
,
Ja det stämmer! 😊nouw.com/jonnasofieh
FruStjärnfeldt
,
åh så skoj! Jag och Alex har också köpt oss en träningskurs typ, fast med Simon Sköld, är inne på andra veckan nu 💪🏼😂 träningsvärken förra veckan var inte att leka med 😅nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
Så spännande! Heja heja!!nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229