Imorse ringde Viktors larm 04.00 och väckte båda barnen och mig. Viktor sov vidare som ingenting. Efter en del stök, följde Gabriel med sin pappa upp då blöjan hade läckt och jag blev kvar en liten stund så att William somnade om.

Han sov dock inte länge alls och hade himla humör ända fram till att det var dags att gå till förskolan. Det blev riktigt rörigt där ett tag, då William blev ledsen för att han var trött och Gabriel blev ledsen för att han vaknade av storebrors tårar. Men så fort vi öppnade dörren till förskolan, var morgonens stök som bortblåst och en väldigt glad William skuttade iväg.

Med Gabriel i vagnen, gick jag en lång promenad istället för en powerwalk. Kände mig så mossig i huvudet att jag aldrig hade orkat hålla tempot en längre sträcka och jag var åtminstone ute och rörde på mig. Hade sällskap av mamma i telefonen och innan jag vände hem, stannade jag i närbutiken och köpte lunch.

På mammas recommendation blev det en färdig sparris sallad, som jag köpte en bit rökt lax till. Hemma toppade jag denna med avokado jag hade i frysen och lite olika fröer. Blev verkligen supergott!

Ska alldeles strax hämta William igen, sen tror jag minsann att jag också ska sova lite när han vilar. Hoppas bara Gabriel går med på det han också!

Gillar

Kommentarer

Enylja
,
Det ser ju så gott ut! nouw.com/enylja
jonnasofieh
,
Det var jättegott! Blir fler gånger när man inte orkar laga lunch till bara sig själv 😊👌🏻nouw.com/jonnasofieh
hemochlycka
,
Mm, så gott! Ja de där mornarna alltså!nouw.com/hemochlycka
jonnasofieh
,
Det var jättegott! Idag blev det bara en väldigt tidig morgon 😅nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229