Vilken mysig helg vi har haft! I lördags var som sagt jag och Gabriel på bebisdejt. Det var helt galet med folk i stan, men det var trevligt ändå och vi rundade av med en fika på biblioteket. När vi sen kom hem, så hade William och Viktor dansparty där de studsade runt i hela lägenheten.


Igår förmiddag blev det inte många knop gjorda. Det var knappt så vi var påklädda efter lunch bara.

Men när eftermiddagen kom så gjorde också Viktors pappa det. Efter en stunds bus inomhus så tog vi oss ut och premiäråkte på springcykeln utomhus. Först var William inte alls sugen på att ens prova, fast än han ändå har rusat runt med den inomhus. Men efter många om och men så vågade han ändå och vilken lycka.

Vi åkte ett par varv till efter att farfar begett sig hemåt och Gabriel somnade gott i vagnen medan hans storebror testade på att korsa gräsmattan med cykeln.

När vi hämtar William på förskolan vid lunch så drar vi direkt hem till mina föräldrar. Viktor ska iväg på ärenden och har ingen koll på när han kommer tillbaka, så då passar vi på att vara hos mina föräldrar så vi kan leka i trädgården.

Kanske att jag vill försöka ge mig upp på deras vind också. Jag är så sugen på att leta upp en docka jag hade som mindre.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229