Om ni följer mig på instagram, så har ni redan sett lite av denna tröja igår. Planen var att jag skulle hinna med att fota lite igår, men tiden sprang iväg.

Jag föreställde mig att vi bara precis skulle en snabb tur in på biblioteket och hämta ut boken till Gabriel, för att sedan vända ut till lekplatsen precis intill och där skulle jag ta ett par bilder. Istället stannade vi på biblioteket och läste massor med böcker, till det var dags att gå hem och äta lunch.

Efter vilan sen dröjde det inte länge innan det var dags att hoppa in i bilen och iväg till Äventyrsdansen. Medan Viktor och William försvann in i idrottssalen, promenerade jag och Gabriel ner till centrum och spenderade alldeles för mycket pengar på ljus.

Men om vi ska prata mer om tröjan. När jag tidigare sytt en Your Choice tröja från MW patterns, så har jag var gång valt en bikerkrage. Och det har väl blivit rätt okej, men riktigt nöjd har jag nog inte varit. Särskilt inte efter som det ofta har blivit en kamp mellan mig och symaskinen.


Men den här gången var jag sugen på att prova på att göra med en tubkrage och tror aldrig att jag varit så nöjd med något jag sytt.

Det gick hyfsat fort att sy (om man bort ser från alla gånger jag blev avbruten och fick undsätta/underhålla barnen) och förutom att undertråden vid ett tillfälle tog slut, så var jag och symaskinen kompisar från början till slut. Så pass att jag redan funderar på vilket nästa tyg i mina gömmor ska bli till en härlig tröja med tubkrage.

Tvååringen skulle till en början inte alls ha på sig tröjan, men efter att fått noga titta att det var brandbilar på tyget gick han motvilligt med på att ta den på. Man ska ju bestämma själv som tvååring, det är sen gammalt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229