Idag har Viktor haft en bortamatch med innebandyn under eftermiddagen, så i förmiddags åkte vi i samlad trupp hem till mina föräldrar för att äta brunch. När allt var uppätet och kaffet uppdrucket, tackade Viktor för sig och jag stannade kvar med William.

För att rasta små spralliga ben, gick vi ut en stund i trädgården och busade. Vi spelade lite boll, plockade gräs och provkörde bobbycaren på både trädäcket och gräset. Det sistnämnda underlaget gick inte riktigt som föraren hade tänkt sig.

Efter att ha varit ute i nästan en timme, gick vi in igen för att vila. Mina föräldrar och min ena syster åkte iväg på ett par ärenden och jag nattade William i soffan, där jag passade på att slötitta lite på TV. Eftersom att vi streamar allt, så är det många små program man missar!

Sedan busade William loss med sina mostrar, vägrade middag och hade väldigt mycket att stå i, fram tills att Viktor kom och hämtade oss igen. Viktor tog nattningen och nu ligger de båda och sover så gott i vår säng. Känns väldigt ovant med att jag sitter uppe alldeles ensam och jag får nog passa på att njuta. Snart har vi ytterligare ett litet hjärta som kräver tid och plast.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Älskar mössan och halsduken 😍nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Han har tur med en mormor som köper så fina saker 😍nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
Var var var 🙆‍♀️nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229