Jag kände mig modig imorse och krånglade ut barnvagn och två barn ner för trapporna från andra våningen. Det gick så bra, mest för att William var duktig och väntade fint medan jag först lyfte ner honom för första trappen för att sedan springa upp och hämta barnvagn med Gabriel i och sedan göra allt en gång till.

Det var en väldigt lycklig kille som knappt kunde vänta tills ytterkläderna var av innan han sprang in på förskolan. I flera dagar på rad har han vinkat hejdå och sprungit iväg in, innan jag ens har hunnit hälsa på pedagogen som tog emot honom. Vid hämtning vill han sen inte komma med hem, haha!

Efter lämningen gick jag med kylan bitandes i kinderna i nästan en timme och Gabriel sov så gott i vagnen under tiden. Det behövdes verkligen för min del, då natten varit väldigt stökig och jag knappt fick någon blund. William vaknade tre gånger och var ledsen och där mellan stökade Gabriel. Ovan på allt så jobbade Viktor natt, så jag fick själv rodda med två ledsna och trötta barn.

Under eftermiddagen så var Viktor och William iväg och hämtade ett paket jag har beställt. Ännu mer förvaring till Williams rum och alla leksaker han fick i julklapp. Så skönt att få bort allt smått från golvet!

Jag försökte också ta ett par bilder på barnen tillsammans, men William tyckte verkligen inte om den idén. Bilden han ler på var en av två, innan han bröt ihop och tårarna sprutade. Nåja, det kommer fler chanser!

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Fina fina barn 😍😍nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229