Efter Williams vila igår, drog vi på oss ytterkläderna och drog iväg till Jorbodalen. Fast än solen var framme, var det isandes kallt i vinden och vi var nog inte ute mer än en timme. Men det räckte förhoppningsvis för att vi skulle hinna bli uppladdade med lite solvitamin och för att busungen skulle få ut allt sprattel i kroppen innan det var dags att hålla kväll.

Jag visade honom en gång hur han skulle ta sig upp för trappan till rutschkanan, så kunde han plötsligt själv. Lite ostadigt, ibland "fastnade" han på något steg och aldrig i livet att han skulle krypa upp på avsatsen. Men om och om igen skulle han klättra upp och tjoade glatt på vägen ner.

På vägen hem behövde vi handla ett par ingredienser till middagen och lyckan var stor när William fick åka i kundvagnen med bilen framför. I vanliga fall brukar vi ta en vanlig kundvagn, men eftersom vi inte skulle ha så mycket, så var tanken först att bara bära allt direkt i kassen vi hade med. Men just när vi kom var vagnen med bilen ledig och vi kunde bara inte låta bli att prova den. Det var en överlycklig unge som rattade för glatta livet genom hela affären och vinkade fint hejdå när det var dags att skiljas från vagnen vid dörren. Aldrig har det nog varit så roligt att handla tyckte William.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Lilleman var inte lika imponerad av bilen för då satt han ju fast 🤣nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
William var så överlycklig över att han fick ratta, så han märkte knappt att han var fastspänd 😋nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229