Igår förmiddags gav vi oss ut på en liten utflykt. Eftermiddagen skulle gå åt till att städa husbilen som varit med på Sweden Rock och jag ville hinna med något kul innan dess. Dessutom så hade jag blivit absolut tokig om vi skulle varit kvar hemma så Viktor hade legat på soffan och gjort noll.

Så vi tog oss i väg till Sofiero.

I entrén fick vi en barnkarta, där barnvänliga aktiviteter var markerade. Men William var mest imponerad och intresserad av alla brunnar, fontäner och vattendrag som fanns utspridda bland trädgårdarna.

Vi stannade även till på lekplatsen som är byggd till ära av kronprinsparets bröllop och lekte. Där hann vi inte vara i många minuter innan där dundrade fram 3 st barn i 6-7 års åldern och kort efter en förälder som bara var intresserad av att ta bra bilder med mobilen när ungarna härjade på lekplatsen.

Dem nära på sprang ner William flera gånger medan föräldern låtsades inte se eller sprang bort för att försöka knäppa en bild när ett av barnen kastade sig ner för rutschkanan. De sprang ända upp till vagnen där Gabriel sov och bara vrålade.

Så istället grävde vi i ”trädgårdslandet” en stund innan vi gick vidare. Tittade på ännu mer vattendrag och beundrade alla blommor som växte på enorma buskar.

För att avrunda blev det sedan lunch på Ikea innan vi gav oss hem för att vila.

Gillar

Kommentarer

emilialindman
,
Låter som ni hade det mysigt!😊 Synd bara att vissa föräldrar i princip inte bryr sig om vad sina barn gör, utan antingen är fast med att ta Kort som du skriver eller sitter med mobilen i ansiktet och kollar sociala medier.. nouw.com/emilialindman
jonnasofieh
,
Ja, det var väl det enda som inte var så kul. Dem gick strax innan oss också, så även föräldern kände väl att det blev lite för bra röj på lekplatsen. Eller så skrämdes dem iväg när det kom allt fler 🤷‍♀️🤪nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229