Barnvagnen är hämtad och står nu så fint bredvid mig, i vardagsrummet till vi har hittat en bättre plats att ha den på. Vi var bara hemma så länge att vi hann bära upp vagn med sitt och liggdel, babyskydd med basenhet till bilen och påsar innehållande regnskydd, myggnät, fotsäck och handböcker, innan vi drog iväg igen (okej då, vi provkörde den lite här inne med).

Vi åkte in till stan där vi först åt kinabuffé innan gick vidare till bion. Viktor tyckte att filmen var superbra, medan jag inte riktigt har bestämt mig vad jag tycker än. Där mellan gick vi in en snabb sväng på Lindex för att titta på om det fanns en mössa eller två till mini och hittade faktiskt en som fick följa med hem tillsammans med den underbara tröjan ovanför. Den är egentligen mer mintgrön, men det var svårt att fånga färgen nu när det är så mörkt ute!

Gillar

Kommentarer

Filippa stranne
,
Urgullig mössa och tröja! Ska genast be mamma köpa dem och ta med hit till oss när hon hälsar på (bor i Dubai och lindex la ner här för typ ett år sen, så trist)
Kul att hitta en blogg med någon som det bara skiljer några veckor mellan BF 😊
filippastranne.se
jonnasofieh
,
Jag föll pladask! Tur att sambon hade ögonen med sig för jag var påväg rakt förbi, haha! När är du beräknad? Alltid kul att följa någon som genomgår samma sak som en själv! 😊nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229