Ännu en dag med strålande sol och strax under 10 grader. Efter vi hade klarat av veckohandlingen, skyndade vi oss ut på lekplatsen för att leka och dra i oss alla solvitaminer vi kunde.

Sedan är det ganska mycket lättare att hoppa över vilan om vi håller igång utomhus. William kämpar på, men hamnar man en längre stund i soffan så är det nästan givet att han somnar och går absolut inte att väcka honom. Det blir lite ledsna miner och en del tårar innan det är dags att lägga sig, men det går bättre. Där är fortfarande en del oro under nätterna, men vi får ge det mer tid.

Stackars Gabriel är så förkyld. Han rosslar riktigt under nattetid och hostar en del. Men i övrigt är han pigg och äter med god aptit, så än är jag inte orolig för något RS virus (kollade med BVC vid sista besöket också). Dock har han mycket större närhetsbehov än tidigare, vilket inte alls är konstigt när man inte mår bra!

Sömnen blir tyvärr lidande där också. Det är såklart svårt att sova när näsan är täpp, men vi kämpar på med nässug och nässpray. Förhoppningsvis så blir det förkylning och inget mer.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229