Söndag. Kalopsen står på spisen och kokar iväg inför kvällens middag. En något trött William busar vid matbordet och har nog fått i sig all lunch han tänker äta idag. Gabriel sover sedan en stund tillbaka i min famn.

Vi går alla runt i pyjamas och blöja fortfarande och Viktor pratar om att åka och byta däcken på bilen i eftermiddag. Jag är sugen på att städa och rensa, fylla hemmet med gröna växter och nytt liv. Förhoppningsvis blir det städat åtminstone.

I fredags åkte vi i princip direkt ifrån förskolan till BVC. Det var lite tufft att få William att gå med på att bli vägd och mätt, men efter lite ansträngningar så blev det gjort. Kurvan såg jättefin ut och han växer precis som han ska. Det var så skönt att få det kollat, bli av med hjärnspökena som härjar nu när han vissa dagar väljer att enbart äta lunchen på förskolan och inget mer. 2 åringen var galet nöjd efteråt då han fick välja en liten dinosaurie i gummi som han sedan gick och slängde med resten av dagen.

Gårdagen hängde jag och barnen hemma hos mina föräldrar, då Viktor hade innebandymatch som äter upp hela dagen. Blev ett kort stopp på Ikea, en massor av bus och jag fick äntligen fotat Gabriel i dopklänningen till tackkortet. Det ska beställas idag så det kan skickas ut i nästa vecka, så dopet till slut kan vara helt avklarat.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Så fin vagn! Ser väldigt fräsch ut! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
William älskar den 😍 kommer nog bli toppen i sommar 🙌🏻nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229