Idag är det sista dagen det bara är jag och William hemma. Jag tycker att det har gått jättebra och William har varit så himla härlig de sista dagarna, inte särskilt mycket gråt och han har funnit sig i det mesta. Men det ska bli skönt att ha Viktor hemma igen, det blir ganska tomt utan honom.

Igår lyckades vi komma ut hela tre gånger och det är nog därför jag känner mig ganska seg idag (och att det hänger världens största regnmoln utanför fönstret). Jag hade också min vän André på besök en stund och i vanlig ordning satt vi i vars en hörna och löste världsproblem, då och då med instickningar från William. Ett av mina Sherlock Holmes spel följde med honom hem och jag inväntar spänt på vad han tycker. 

VI var inbjudna till Lund idag för att grilla hos en vän, men jag känner mig tyvärr inte riktigt bekväm med att åka så långt själv än. Särskilt med en bebis som tycker att ganska precis en kvart är vad som är godkänt att ligga i vagnen. Vad vi ska göra istället är inte bestämt, men vi tar dagen som den kommer.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229