Största anledningen jag ville ut till Mall of Scandinavia var DIsneystore. Mest för att se om jag kunde få tag på någon likvärdig snutte och filt till bebis, så som vi handlade till William när han låg i magen. Någon filt fanns inte i butiken, eller ja, inte som matchade snuttarna jag förälskat mig i. Passade på att fråga Viktor vilken han tyckte var finast när han ringde och han svarade snabbt att Tigersnutten var den han tyckte bäst om.

Filt får vi leta vidare efter.

En av Williams favoritfilmer att se just nu är Toy Story. När vi kom in på Disneystore, fanns där en hel vägg längst bort i butiken med massor av dockor i olika storlekar med just karaktärerna från Toy Story. Det blev en del velande om vilka som skulle få följa med hem, men slutligen blev det Woody och Buzz i mjukis variant.

William kände igen dem, men tyckte nog att dem var lite obehagliga till en början. Dock har han släpat runt på dem (och packat ner dem i min väska igen) innan vi kom iväg till förskolan, så kanske att dem inte är riktigt så farliga snart, haha!

Vi lyckades även ta oss till MiNilla, som ligger ute på Kungsholmen. För alla som inte har någon koll på Pernilla Wahlgren, så är det här hennes butik som hon driver tillsammans med sin före detta svägerska och rymmer allt från inredning, porslin, kläder och annat handplockat.

Jag fastnade för en liten tygväska från Bag-all. Perfekt för mig som alltid upplever att mina saker får liv och vandrar iväg i min väska. Det går inte en dag utan att jag är av med nycklar, lypsyl och diverse fast jag är 100% på vilket fack jag har lagt ner dem i, i min väska. Allt smått kan ligga på samma ställe och jag får mindre yta att leta på. Eller varför inte förvara hörlurar och laddare som annars ligger precis överallt i väskan och trasslar ihop sig?

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229