Besöket hos barnmorskan gick bra, alla värden var som dem skulle och magen växte fint. Nu när jag tittade tillbaka i journalen jag hade med William så (vad jag kan tolka det som åtminstone) ligger magen på ganska precis samma mått som jag gjorde i samma vecka med William. Så knasigt! Jag var helt övertygad om att det skulle vara större, men det kan ju också vara att jag har samlat på mig en del vätska nu när det har varit så varmt.

Efter vi var klara hos barnmorskan unnade vi oss lite snabbmat och åkte hem. Hann bara precis äta upp innan det var dags att hämta upp en väldigt trött William från förskolan.

När han sedan vaknat efter sin vila, var Viktor så rastlös att vi åkte iväg till en lekplats som ligger i området där mina föräldrar bor. Ratten som fanns vid rutschkanan föll vår lille kille helt i smaken och han stod länge och rattade. Vi utforskade lekplatsen i nästan en timme, innan vi gick in en sväng till mina föräldrar. Men inte innan vi hade hunnit studera alla brunnar och brunnslock på vägen dit.

Gillar

Kommentarer

Sandrachorsell
,
Så söt 😍 Vilken mysig dag underbart med ett syskon snart😀nouw.com/sandrachorsell
jonnasofieh
,
Tack så mycket! 💕 det ska bli himla spännande att se vad det är för en liten som gömmer sig i magen 😍nouw.com/jonnasofieh
Emmaengstrom
,
Åh men så himla söt! 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
jonnasofieh
,
Tack så mycket 💕nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229