Jag har säkert försökt påbörja 10 inlägg men det blir inget av det. Vi har inte gjort något särskilt som jag kan förmå mig att skriva om. Vardagen har rullat på och dagarna har sett till större del likadana ut. Jag har inte ens rört kameran under flera dagar.

Men så är livet ibland - på rutin och inte särskilt spännande.

Förmiddagen idag gick åt till att köra sluttampen på projektet till Sweden Rock jag håller på med. Det har gått fortare än vad jag trott, men är ändå glad att jag började i god tid och kämpade på. Ska försöka få ett par bilder imorgon så ni kan få se vad jag pysslat med.

Under eftermiddagen vankades jobb för Viktor, så jag och barnen har bakat kanelbullar. Sen kom mina föräldrar en kort sväng och William busade järnet. När vi sedan drog fram springcykeln jag köpte på barnmässan, var min mamma lite skarpsynt och såg att man kunde höja och sänka sadeln. Tvååringen som bara precis kunde ha tårna i, nådde nu mycket bättre och det dröjde inte länge förrän han vågade iväg själv.

Gapskrattande vrålade han ”försiktigt!!” när han vinglade fram och tillbaka i vardagsrummet. Tror att den kommer vara en riktig succé i sommar, nu när han har knäckt koden.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Älskar bilderna 😍❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229