Onsdag: Vi startade dagen med uppföljningssamtal på förskolan. Det handlade mest om hur vi hade upplevt inskolningen och om vi hade några tankar om den, samtidigt som vi fick lite feedback på hur personalen tyckte det gick för William under dagarna. Skönt att få höra att han verkar trivas och att dem låter honom vara med i gruppaktiviteterna när han vill, annars får han själv pyssla med sitt och är så nöjd med det.

Efter en kortare vila åkte vi sedan iväg och avverkade första frisörsbesöket. Trots att mamman sörjde att lockarna skulle vara ett minne blott, så var det hög tid att klippa William lite. Han har på senare tid gått och dragit sig i både nacke och ansikte och det har varit tydligt att håret har varit irriterande för honom. Trots att han tyckte det var lite obehagligt och gnällde lite, så satt han ganska stilla och det hela var över på mindre än 10 minuter. Super duktigt och idag, fredag, så börjar det faktiskt locka sig lite i nacken igen - tjoho!

Torsdag: Jag satte mig på bussen redan 06.57 för att åka iväg till barnmorskan och göra glukosbelastningen. Gick därifrån med fina värden, ett tungt huvud och smått illamående. Viktor hämtade upp mig och vi åkte hem så jag äntligen kunde få äta lite (man ska vara fastande sedan 22.00 kvällen innan glukosbelastningen) och röja lite innan det var dags att hämta upp lilleman på förskolan. Resten av dagen gjorde vi lite ärenden och preppade inför att Viktor ska iväg över helgen.

Idag: Likt igår så har vi mest ordnat inför att Viktor ska iväg. William spenderade förmiddagen på förskolan och vi fixade och donade hemma innan vi hämtade honom igen. När Viktor lagt William för att vila middag, packade han det sista och åkte iväg. Under eftermiddagen har jag och William dansat lite till Mother Goose Club, gått på en liten promenad i närområdet, ätit middag och badat.

Läggningarna inför natten har varit så svåra denna veckan och han har vaknat ett par gånger under de senaste nätterna och varit ledsen. Misstänker att han har ont i magen, men kan inte komma på att han har ätit något som han inte brukar eller skulle reagerat på.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Älskar overallen 😍nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Den är så fin 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229