Tiden är alldeles för knapp och det känns som vi verkligen rusar från ett måste till ett annat. Det blir mörkt redan vid fyra om dagarna och det är nog delvis därför som det känns att dagarna är så korta.

William har hunnit bli 8 månader och vägdes in på 71 cm och 9700 g i början på förra veckan. I onsdags kom han på hur man klappade händerna och klappar nu dagarna igenom med ett stort leende på läpparna. Än har han inte börjat komma runt på egen hand (mer än bakåt), men vi börjar se tecken på att han snart kommer iväg.

Helgen som varit spenderade vi i Stockholm där vi upplevde vår första NHL match. William kämpade nog lika hårt som spelarna nere på isen gjorde, med att hålla sig vaken. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre upplevelse, trots att det blev skrik och gråt i omgångar, tittade många och log mot William i sin supporter tröja, vinkade och busade med honom.

Ingen kunde bry sig mindre om att vi sprang upp och ner för trappen, stod och hoppade i sektionsentrén. Som grädden på moset vann Viktors favoritlag och William somnade i samma stund vi satte fötterna i hotellobbyn.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229