Bilder från en promenad tidigare i veckan

Igår var mina föräldrar här och höll mig sällskap större delen av dagen, medan Viktor var på jobb. De skulle egentligen bara hjälpa mig fram och tillbaka till BVC tiden vi hade, men kom tidigare med lite brunch och jag fick chansen att vika tvätt och tvätta undan massor, samtidigt som mamma och pappa underhöll William.

Besöket på BVC gick bra, mini passade på i vanlig ordning att vråla genom hela kontrollen och vi lämnade med ett stort plus. William är nu 53,5cm och väger 4,050g.

Jag som har kört mjölkfritt i två veckor för att se om hans magknip blev bättre, fick klartecken att prova på att äta laktosfritt (min vanliga kost) igen. Förhoppningsvis är det inte det som spökar för honom.

Det har blivit allt lättare att komma ut med barnvagnen på egen hand. Har hittat en liten runda som tar ungefär 1 1/2 timme att gå och det känns alldeles lagom. Dock var det någon som absolut inte kunde tänka sig att ligga i vagnen och tog lång tid på sig att komma till ro. Nu sover han gott i babynestet och Viktor kom hem för en liten stund sen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229