Igår fick jag så mycket avklarat att jag nog aldrig känt mig så produktiv tidigare. Efter att ha lämnat William på förskolan, gick jag hem med Gabriel och började ringa runt. Först till vårdcentralen för att få tid för utslagen jag haft runt ögonen under en månads tid. Jag hade tur och fick tid redan samma dag! Där efter ringde jag och pratade in ett meddelande till BVC, som senare ringde tillbaka och bokade tid till nu på fredag. Ringde också Tre och satt i telefonkö i en timme till Postnord bara för att få höra att jag bör höra av mig till företaget som skickat paketet (när det är posten som bestämt sig för att returnera paketet efter felsortering?!).

Fick i alla fall mailat företaget och förhoppningsvis hittar paketet rätt denna gång. Utöver det hann jag med att tvätta tre maskiner tvätt och starta en diskmaskin, innan vi drog iväg på Äventyrsdansen.

Vad tyckte då William om Äventyrsdansen? Till en början var det lite jobbigt, dels var det en ny plats men också massor av barn han aldrig träffat tidigare. Där var ett annat barn som grät till och från, som också tyckte att det var en tuff situation, som gjorde William ganska orolig.

Men han värmde sakta upp och kunde till slut släppa min hand och springa iväg lite själv. Jag var imponerad, då jag trott att jag skulle behöva ha honom i famnen hela dansklassen. Det kommer bara bli bättre för var gång och han har redan bestämt att nästa gång är det pappa som ska vara med och dansa.

Idag hoppas jag vara lika produktiv som igår och ska grovstäda vardagsrummet. Det var så härligt att få det gjort i sovrummet att jag bara vill fortsätta. Sen hade det ju varit lite trevligt om det var hyfsat städat när BVC ska göra hembesök imorgon.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Åh så fint! Tänker hur mycket du skulle pyssla i ett hus och njuta av det! Kan man liksom typ ANLITA dig när jag köpt hus 😃 😉 nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Har lite av en dröm att blåsa hela lägenheten och börja om. Men det får nog bli en dröm😅nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229