Strax innan lunch var vi hemma hos mina föräldrar och dukade upp brunch ute på altanen. Det var riktigt varmt i solen, så vi var alldeles överklädda med tjocktröjor och Viktor hade till och med jacka.

Sen behövde Viktor åka till jobb och vi blev kvar. Det blev massor av lek i trädgården och till slut blev det så varmt att svetten rann av William och då drog vi fram den nya Toy Story poolen.

William blev alldeles lyrisk och var på väg i med både kläder och skor på. Han som tidigare både vägrat dusch och bad hemma på sistone, riktigt njöt av att få plaska runt så det slutligen var mer vatten runt omkring än i poolen.

Gabriel som även han var varm, fick också sin chans att känna på vattnet. Han är inte alla lika förtjust i vatten, så som storebror var i samma ålder, men lite spännande var det nog allt. Han blev väldigt entusiastiskt vattnad av sin storebror och beundrade så den röda vattenkannan.

När vi sedan gav oss hem, så var solen som bortblåst och man kunde höra åskan mullra. Båda barnen var helt slut och somnade efter knappt en kvart i sängen.

Gillar

Kommentarer

emilialindman
,
Vad gulliga dom är!!😍nouw.com/emilialindman
jonnasofieh
,
Tack så mycket 😍nouw.com/jonnasofieh
myjjohansson
,
Åh gos! Ser så sommarhäligt ut, tänk vad en liten plastpool kan glädja de små😍nouw.com/myjjohansson
jonnasofieh
,
Att vatten är så roligt! Ännu bättre när favoritfigurerna är på poolen <3nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229