Det blev ett litet miniäventyr idag igen! Men det är väl egentligen himla mysigt att göra utflykter i hemmatrakterna. Det räcker gott och väl när barnen är så här små och det är skönt för oss vuxna att få lite av ett miljöombyte, även om man bara åker till grannorten.

I alla fall, jag har varit himla sugen på att åka och plocka jordgubbar ett tag. Så det gjorde vi. Det ligger ett fält bara ett par minuter ifrån där mina föräldrar bor och trots att det ligger så nära har jag aldrig tidigare varit där.

Vi blev givetvis hänvisade till fältet som låg längst bort från där vi ställde bilen. Fanns inte en chans i världen att det skulle gå att komma fram med vagnen och eftersom Gabriel sov så var det inget alternativ att bära honom heller.

Så jag och William traskade iväg medan Viktor promenerade lite med barnvagnen. Insåg ganska snabbt att det skulle bli absolut enklast om jag plockade bären och William fick lägga dem i lådan. Han var så nöjd med det och sa flera gånger ”minnam plocka” med världens största flin.

När vi plockat fyra lådor var vi klara och vi gick för att betala. Därefter åkte vi en kortis hem till mina föräldrar, bjöd dem på en låda och hängde lite i solen. Nu sover båda barnen efter många om och men och vi slötittar lite på tv innan vi också ska sova.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229