Det har nära på varit sommarväder i Skåneland idag. Så pass, att det kändes lämpligt att smörja in sig med solkräm då man riktigt kände att solen bet en i hyn.

Vi har i princip varit ute i mina föräldrars trädgård hela dagen och bara njutit av att vara. William har levt loppan då det ganska nyligen inhandlades en sandlåda till morföräldrarnas trädgård (nu finns där en hos både morföräldrarna och farföräldrarna - hur lyckligt lottade är inte våra barn?) där han har lekt järnet.

Sen så gjorde även påskharen en påhälsning när William och mormor hade gått ut på lekplatsen en kort stund för att åka rutschkana. När de kom tillbaka stod det två små gula kaninkorgar i trädgården.

”Wow!” Sa tvååringen när han beundrade på håll innan han, med lite uppmuntran från sin mamma, gick fram och hämtade en korg. Såpbubblor, en liten plastbil, en pixibok och några himla goda klämmis smoothies, kom påskharen med och William var så nöjd.

Även i Gabriels korg fanns där såpbubblor och en bok, men annars skilde sig innehållet något med en liten mjukis kyckling och några länkar att gnaga på.

Gabriel fick sova en riktigt lång stund i vagnen ute på trädäcket medan William fick springa fritt på gräsmattan. Precis som vanligt när solen kommer fram börjar vi önska om trädgård, då den lilla balkongen vi har lämnar mycket att önska.

Det var väldigt trötta barn vi hade med hem och William var dessutom galet smutsig efter att ha lekt ute en heldag. Det tog inte många minuter innan båda barnen sov i bilen och nu ligger de båda nerbäddade i sängen.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Åh så mysigt 🥰nouw.com/sweetpeanutbunny
Sweetpeanutbunny
,
Så fina korgar förresten!!! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Hittade dem på den lokala butiken! Tänkte det var bättre än bara pappägg som används en gång och aldrig mer 😊👌🏻nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
IP: 82.99.3.229