När vi kom hem igårkväll efter handledarkursen möttes vi av mina föräldrar och en något ledsen William, som precis vaknat av något. Fick höra att han hade svalt lite avigt under den stunden vi varit iväg och att dem trodde att han nog hade ont i halsen. Han kändes lite varm och besvärad, så med en liten dos alvedon i kroppen, vinkade vi hejdå till både Viktor (som skulle spela hockey) och mina föräldrar och kröp i säng.

Imorse febersvettades William och svalde fortfarande lite klumpigt. Över det så rosslade han lite när han andades och kändes matt, så vi bestämde att hålla oss hemma ifrån förskolan idag. Jag hade tid hos sjukgymnasten nu på morgonen och därefter åkte vi vidare till maxi för att fylla på förråden, nu när Viktor ska vara iväg hela helgen.

Lite snabbt och lätt slängde vi ihop lite pannkakor, för att inte hamna alldeles för sent i rutinerna och William tyckte det var extra lyxigt när han dessutom fick lite chokladsås till sin andra pannkaka.

Viktor har precis gått ut för att möta sin skjuts och William sover sen en stund tillbaka. Jag ska försöka ta i tu med kladdet efter lunchen och hinna kika lite i min bullet journal.

Gillar

Kommentarer

Momo
,
Pannkakor är bra mot de mesta 👌🏻nouw.com/momo
jonnasofieh
,
Läker allt möjligt👌🏻nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
,
Men lilla vännen då, hoppas han kryar på sig snabbt!! Lyxigt med pannkakor när man inte är riktigr kry!! 🌸💗 kramar nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Det är nog bara en förkylning, så förhoppningsvis är han pigg snart igen 😊💕nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229