Igår eftermiddag blev vi hämtade av min pappa och bror och åkte hem där för att umgås. Vi packade hela bilen full med ytterkläder till båda barnen och vagn, så vi kunde gå ut och leka på lekplatsen i närheten.

William åkte rutschkana så det stod härliga till och när han tröttnade (och började frysa lite) skulle han prompt köra Gabriel i vagnen hem. På vägen stannade vi också för att klappa på grannkatten.

Förmiddagen har varit lite kämpig. Det måste vara förkylningen som bråkar med barnen, för det är väldigt ledsamt till och från. Gabriel vill bara hänga i famnen och William bryter ihop för minsta motgång.

Trots det, så har jag lyckats göra en dubbelsats sugar cookies med lite hjälp av William. Vi bakade bara ut en sats, så får vi se när jag lyckas komma loss att göra resten. Kakorna som blev gjorda tänkta att ha att fika på nu när vi känner för det och resten av degen ska bli dopkakor.

Håll tummarna att eftermiddagen flyter på smidigt. Viktor jobbar eftermiddagspass, så jag är själv med båda barnen. Krisar det får vi väl göra mer kakor?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229