En sådan morgon

Imorse testades mammans tålamod långt ut på bristningsgränsen. Kläderna skulle inte på, frukosten serverades på fel fat and the list goes on. Trots detta, lyckades jag starta en tvättmaskin och en diskmaskin, så när jag kämpade mig ut mot förskolan med två arga barn - så kändes det ändå rätt bra. 

William fick lämnas i famnen på en av pedagogerna, medan Gabriel skrek för full hals i vagnen. Han skrek så pass att jag övervägde att gå hem istället för att gå en runda som vi brukar. Men efter en liten sväng runt huset så lugnade han ner sig så pass mycket att vi ändå kom iväg en stund. Dock somnade han inte förrän vi nästan var hemma vid igen.

Idag har vi inget planerat, mer än att jag ska forska lite om det hade varit lönt att köpa ett kulturkort och se vad vi ska ordna till våra barn i påsk. Förresten, Gabriel har för andra gången somnat mitt i sin brors kaos, alldeles av sig själv. Jag blir så förvånad, då William aldrig somnade på egen hand och fortfarande behöver hjälp att komma till ro. 

Gillar

Kommentarer

malinellinor
,
Alltså vilka goa små kinder!! ❤️nouw.com/malinellinor
jonnasofieh
,
Jättegosiga! <3nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
Han är ju van vid ljudet redan från magen 🥰nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Antagligen. Hörde storebrors skrik redan där 😅nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229