Den här veckan har gått snabbt och jag har till största delen pendlat mellan soffan och sängen. William har fått för sig att hans mamma har övergivit honom om hon inte har funnits på näslängds-avstånd alltid. Chansar lite på att det har att göra med de nya dropparna han får som faktiskt verkar göra skillnad på hans annars knepiga mage, samtidigt som han börjar få allt mer intryck av världen och det ibland blir lite för mycket.

I natt har jag varit ensam (Viktor jobbade) med en väldigt orolig bebis. Vaknade han inte av sig själv, så var det för att jag flyttade på mig eller att det rörde sig i magen och var gång han vaknade ville han äta och gjorde det i minst en timme, med mycket stök och skrik. När Viktor kom hem så underhöll han William tillräckligt länge för att jag skulle hinna äta lite frukost och gå på toaletten ifred.

Efter många om och men så sover nu William i sitt babynest efter att ha legat i min famn hela förmiddagen och jag har armarna för mig själv en stund. Snart vaknar Viktor och den här dagen kör igång på riktigt.

Gillar

Kommentarer

Entreprenörsmorsan
,
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229