God morgon! Efter att Viktor åkt iväg till jobbet igår, blev jag och William upphämtade av mina föräldrar och åt middag hemma hos dem. Det blev även lite bus i trädgården och det slår mig minst en gång varje dag nu, hur skönt det hade varit med egen trädgård och inte varit ett sådant projekt att ta med sig den lille med ut. Det står högt på listan över saker vi önskar när vi tittar efter ny bostad.

Efter vi hade vänt hem igen tog det inte många minuter innan William slocknade, men jag låg och vred mig länge. Mörkläggningsgardinerna i sovrummet gör långt ifrån sitt jobb och behöver bytas ut eller åtminstone förstärkas, både för ljusets skull men även för värmen. Att gå och lägga sig i ett sovrum där eftermiddagssolen stått på, med en liten kille som genererar mer värme än en öppen eld, är inte särskilt kul.

Idag ska jag äntligen göra något åt mitt hår. Utväxten är fasansfull och topparna påminner mer om svinto än hår. Jag har skjutit på det hur länge som helst nu, mest för att orken har fattats och jag har velat låta amningshåret komma tillbaka något mer. Något som nu gör att det ser ut som jag har en dålig 80-tals lugg. Det ska bli himla spännande att se vad jag kommer tillbaka med, kanske något som gör att jag inte har det uppsatt dygnets alla timmar.

Nöjd kille som fick vara med och avnjuta mammas frukost här om dagen.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
,
Men åh såå söta bilder!!nouw.com/emmaengstrom
Sweetpeanutbunny
,
Han är så galet fin 😍nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Du är fin 😘❤️nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229