Åh vilket kaos gårdagen blev. Jag lämnade William som vanligt på förskolan vid 09.00. En timme senare hade jag tid på BVC med Gabriel, så istället för att gå hem igen, gick vi en långpromenad genom orten och var framme strax innan vår tid.

Redan där kändes det skumt. Det satt redan en annan förälder och väntade på att få komma in med sitt barn. Eftersom att där bara finns en BVC-sköterska hos oss, är det omöjligt att vi båda hade tid samtidigt. Jag bläddrade i Gabriels bok för att hitta kortet med den bokade tiden och mycket riktigt stod det 10.00 på det. Men när BVC-sköterskan kom, hälsade hon på mig samtidigt som hon släppte in den andra föräldern. En halvtimme senare var deras besök över och sköterskan sprang iväg för att hämta något. När hon kom tillbaka så sa hon ”det var värst vad du var tidig”. Det visade sig att hon hade flyttat på min tid för att klämma in ett läkarbesök till och missat höra av sig till mig.

Jag blev i alla fall insläppt lite tidigare och besöket flöt på. Gabriel blev vägd och mätt och vi hade ett mödrasamtal. Började känna mig lite jagad då jag skulle hämta William och frågade vad klockan vad. 11.44 och jag skulle hämta 12.00. Kastade på båda mig och Gabriel kläderna och spurtade ut genom dörrarna med telefonen i högsta hugg. Då var klockan all redan 11.57.

Ingen svarar på förskolan och jag mer eller mindre springer med Gabriel i vagnen (som för övrigt inte alls uppskattade att få ytterkläderna på sig). Ringer gång på gång och vid tredje uppringningen svara dem äntligen och då har jag hunnit halvvägs.

12.10 är jag framme på förskolan, genomblöt av ösregnet, andfådd och med kramp i vaderna. Promenaden från BVC och hem (förskolan ligger i princip 1 minut ifrån där vi bor) tar vanligtvis 30-35 minuter och kanske ännu längre i skyfall.

Resten av dagen var jag helt slut. Trött i hela kroppen och frusen. Något som även hållit i sig idag, så jag misstänker att jag dragit på mig någon förkylning.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Du får duscha varmt, dricka te och mysa under filt ♡nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Gjorde det, men skadan var redan gjort. Får hoppas förkylningen är borta innan dopet 🙈nouw.com/jonnasofieh
JennyLou
,
Vilken pärs! Skönt att det löste sig hyfsat bra ändå men jobbigt när schemat liksom skiter sig pga en miss någon annan gjort med en bokad tid😅 Hoppas ni hade en mysig kväll i alla fall!nouw.com/jennylou
jonnasofieh
,
Ja hon bad om ursäkt flera gånger och man är ju inte annat än mänsklig. Sen trodde jag att besöket skulle max ta 30 minuter; tji fick jag 🤣nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229