Jag var så inställd på att jag skulle handla allt inför lillemans förskolestart, men kom ut ifrån Gekås ganska tomhänt. Åtminstone på den fronten. En overall och en tröja, sedan var där inget jag riktigt fastnade för och det var rätt utplockat bland ytterkläderna i hans storlek.

Men något som jag faktiskt hittade, som drog iväg på slutpriset totalt, var det senaste Harry Potter Legot. Jag har spanat på det här ända sen det släpptes, men känt att det har varit alldeles för mycket pengar att lägga på något sådant just nu. Men plötsligt stod det där och den största förpackningen var 300 kr billigare än lägsta priset jag kunde hitta på nätet, så jag kunde inte bara gå därifrån utan en låda under (Nathalies) arm.

Jag skickade till Viktor om mitt fynd och kort därefter kom det ett pling i telefonen. Han swischade över vad lådan kostade och sa att det var en sen födelsedagspresent. En liten barndomsdröm att ha en större byggsats Harry Potter Lego gick i uppfyllelse och det kommer se så snyggt ut i skåpet tillsammans med mina andra samlarprylar.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Cause you deserve it! 👏nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229