Nu har gått precis en vecka sedan min syster sprang ut med vit mössa och plakat i högsta hugg tillsammans med sina klasskamrater. 

Det var väldigt varmt, så efter utspringet tog mamma William med sig hem så han inte behövde vara ute idén stekheta solen för länge. Först dagen efter märkte jag själv att jag hade haft långt ifrån tillräckligt med solskydd på själv, då det både fanns linjer efter klänningen på bröstet och efter skorna på fötterna. Inte så konstigt egentligen, då det inte fanns någonstans att gömma sig i skuggan inne i stan när vi väntade på flaken. 

När vi till sist samlat upp studenten och kommit hem, hade mormor och morfar kommit och buffén var framdukad. Fram mot kvällen kom även kusinerna och vi passade på att fira min yngsta kusin som nyligen tagit studenten hon med. Jag och William kom tog inte oss hem förrän närmare 23 och var båda himla slitna dagen efter. 

Min syster var mer än nöjd med dagen och jag kan inte hjälpa att vara en smula avundsjuk att det endast är på min student det har varit vrålregn.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229