Även idag väcktes vi (jag, Viktor skulle inte vakna om huset rasade ner) av en blöja som inte höll. Är det vi som plötsligt har drabbats av oförmåga att sätta på blöjor trots att vi gjort det i flera gånger om dagen i exakt 11 månader?

William, som bryskt väcktes av en mamma som ville få av honom den blöta pyjamasen, har nu somnat om och jag ser ifatt på några youtube videos. Jag har nyligen fastnat för en tjej som lägger upp organiserings och städ tips och hon har dessutom en son som är drygt två månader äldre än William. Att titta på någon annan som städar kanske inte låter som något särskilt roande, men jag blir något galet motiverad till att få ordning på renoverings kaoset som fortfarande hängt sig kvar. Det har inte prioriterats av någon av oss (förutom ytorna där William hängt) och allra minst jag, då jag har kämpat med att få det sista skrivet till gårdagens inlämning.

Så om en stund när Viktor kommer upp ur sängen, så blir det ett fullt städrace och helt ärligt så har jag LÄNGTAT efter att få städa.

På bilderna ovan syns en liten kille som absolut älskar att hänga i sitt nya rum. Det roligaste som finns är att gömma sig bakom sänghimlen eller dra fram alla mjukisdjuren som sitter på kistan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229